Workshops

Bløde smidige hofter med yoga og meditation.

Jeg inviteret dig hermed til at arbejde i dybden med din psoasmuskel på fire intensive workshops fra sidst i september til midt i december.

En smidig og stærk psoasmuskel har stor betydning for om du føler dig fri og let i dine bevægelser og samtidig har den også betydning for din stabilitet.

Musklen forbinder under-og overkroppen og selvom du måske ikke ved præcis hvor i kroppen den er pg hvordan den ser ud så mærker du helt sikkert til den; især hvis den er for stram, og det er den hos rigtig mange mennesker.  

Når din hofter mangler smidighed og din poasmuskel er lidt for stram kan du f.eks mærke det som stivhed og træthed i lænden, nakkeproblemer, knæproblemer og problemer med fordøjelsen.

 

I yogafilosofien kalder man psoasmusklen for sjælens muskel da vores bekymringer og frygtsomme tanker vil forplante sig her.

På det fysiologiske plan er forklaringen at din psaosmuskel trækker sig sammen, når stresshormoner påvirker din krop. Psoas er nemlig vigtig i forbindelsen mellem din hjerne og din krop, når du udsættes – eller udsætter dig selv for belastningstilstande, som du skal overvinde eller direkte overleve.

 

Når du arbejder i dybden med dine hoftebøjere, med psoas vil du mærke det dejligt forløsende både mentalt og fysisk; det betyder også færre smerter, et dybere åndedræt, en bedre fordøjelse, større bevægelsesfrished, en flottere holdning og mere smidighed i lænden, ryggen og nakken.

Programmet de fire lørdage vil være forskelligt, men hver gang arbejder vi med styrke, med dybdegående stræk, med åndedrætsøvelser og meditation.

Du vil få et lille program med hjem med enkle øvelser du kan lave hjemme hvis du har lyst.

 

Praktisk information:

 

Dato og tid:

  • lørdag den 26.september 10-12
  • lørdag den 24.oktober 10-12
  • lørdag den 21.november 10-12
  • lørdag den 12.december 10-12
  •  

Sted:

Mindfull Moving Huset, Kattesundet 2A, 2.th, Svendborg.

Pris:

én lørdag: 225 kr
alle fire lørdage 800 kr

Der vil blive serveret økologisk te og chokolade.

Har du brug for at låne yogamåtte med mere er det muligt.

 

Kontakt:

livtronhjem@live.dk eller 31700260
Skriv eller ring til mig hvis du har spørgsmål.

Betaling: Beløbet overføres via MobilePay 263625

Din plads på holdet er sikret når beløbet er betalt.

❤️ Kærlig hilsen Liv

Liv Tronhjem – Livs Yoga – 31700260 – livtronhjem@live.dk