Workshops

Hormon Yoga Terapi

 

Er du kvinde +35 er dette forløb særligt tilrettelagt for dig.
Det er for dig der allerede mærker symptomer på overgangsalderen og for dig der ønsker at styrke dit fysiske og mentale helbred og komme overgangsalderen i møde på den allerbedste måde.

 

Vi arbejder med den braslianske kvinde Dinah Rodriguez program- Hormone Yoga Therapy for women in menopause. Dinah tilrettelagde dette program for 30 år siden for at give kvinder mulighed for at gå igennem overgangsalderen helt eller næsten uden symptomer.

 

Programmet består af dynamiske fysiske øvelser og særlige kraftfulde åndedrætsøvelser der vækker, stimulerer de endokrine kirtler der har særlig betydning for den kvindelige hormonproduktion.

Vi mødes allerførst lørdag den 4.april 9.30- 16.30 til timer med introduktion og workshop, hvor jeg instruerer i øvelserne og åndedrætsteknikkerne, så du føler dig fortrolig med programmet og kan lave det hjemme på stuegulvet efterfølgende.
Der vil være te på kanden og chokolade i pauserne, men tag gerne lidt let mad med til din frokost.

 

Efterfølgende mødes vi 10 onsdage fra den 17.00-18.30 og laver sammen en udvidet version af hormon terapi-programmet.

Tid: Lørdag den 4. april 9.30- 16.30 samt
onsdage 17.00-18.30- uge 16- 25

Tre onsdage -den 29.april, 20. maj og 17.juni udvider vi lektionen til kl 19.00
Vi laver naturligvis Hormon Yoga-programmet disse onsdage også, men forkorter yogatiden en smule og skaber et rum til samtale og udveksling om det at være kvinde midt i livet og alle de tanker, følelser og og spørgsmål der kommer til mange af os om krop, sexualitiet med mere.

Sygeplejerske og sexolog Tone Würth og jeg skaber rammen om samtalen og der bliver mulighed for at dele og vende det der ligger dig på sinde.

 

Underviser: Liv Tronhjem

Tilmelding: livtronhjem@live.dk

Sted: Møllergade 105 b, 5700 Svendborg

Pris: kr. 1800,-

Beløbet kan overføres via MobilePay 263625

Din plads på holdet er sikret når beløbet er betalt.

 

❤️ Kærlig hilsen Liv

Fællesskab for kvinder

 
Et helt særligt fællesskab…

Vi inviterer dig til at være med i et ganske særligt fællesskab for kvinder der befinder sig midt i livet.

Gruppen kommer til at bestå af 8 kvinder og derudover Tone og Liv, der som værter for møderne skaber rammerne om fællesskabet, samtalen og bringer vigtige temaer på programmet i form af oplæg og tid til drøftelse.

Vi oplever begge at livet som kvinde, mor, arbejdende, partner/single og menneske i det hele taget er fantastisk og udfordrende.

Vi oplever hvordan vi som kvinder kan blive gladere, men også let får en følelse af tristhed, ensomhed og en særlig sårbarhed i vores alder.

Lys og lethed

Når vi åbner for det, der rør sig i os, det vi synes er godt, svært, fantastisk eller frustrerende og deler det med de gode kvinder vi er sammen med bliver verden lidt lysere og lettere; og vi tror på at det gør os både klogere og mere rummelige overfor os selv og andre.

Det er vores ønske at danne rammerne for at et helt særligt fællesskab for kvinder kan opstå; et ærligt og kærligt rum hvor vi deler, lytter og løfter. Vi tror på samtalen og på åbenhed, at vi i mødet med andre får muligheden for at udvikle os og opleve klarere hvem vi er.

Vi mødes om
Undervejs når vi mødes drejer det sig blandt andet om vigtige emner der kredser om det at være kvinde midt i livet- tanker, følelser, sundhed, fysik, sexualitet, overgangsalder og meget mere.

Vi mødes allerførste gang onsdag den 29.januar og derefter én onsdag hver måned. Det er vigtigt at du kan komme alle onsdage når du melder dig til dette fællesskab da alle er vigtige deltagere i gruppen.

Hver gang vi mødes tuner vi ind med en åndedrætsøvelse, evt en enkel stående eller siddende yogaøvelse. Herefter deler vi i gruppen, hvorefter vi – Tone og Liv byder på et oplæg og der vil igen blive rum til at dele, lytte og drøfte. Du vil hver gang få “noget at tænke over” med hjem.

Vi er:
Tone Würth, gynækologisk sygeplejerske, mindfullness instruktør og sexolog, 46 år og mor til to.

Liv Tronhjem, lærer og vejleder, yogalærer, certificeret underviser i Hormon Yoga Terapi for kvinder i overgangsalderen, 47 år og mor til tre.

Der vil blive serveret te, kaffe og frugt og den første gang en lille velkomstpakke.

Tid: Onsdage 19.00-21.00
29.januar, 19.februar, 25.marts, 22.april 13.maj og 17.juni

Sted: Møllergade 105 b, 5700 Svendborg

Tilmelding: livtronhjem@live.dk

Skriv ved interesse for at være med i kvindefællesskabet, der er kun 8 pladser i alt.

Pris: 2000kr

Beløbet kan overføres via MobilePay 263625

Din plads på holdet er sikret når beløbet er betalt.

Vi glæder os meget til at møde jer.

 

Kærlige hilsner Tone og Liv

Liv Tronhjem – Livs Yoga – 31700260 – livtronhjem@live.dk