fbpx

Om

Jeg forundres stadig over magien der opstår når jeg tuner ind på yogatid, lukker øjnene og fordyber mig i åndedrættet. Det er hver gang en rejse indad, en oplevelse. Nogle dage er jeg der bare og andre gange føles det ligefrem forløsende og jeg går fra yogamåtten med ideer og tanker, en fornemmelse af at noget er faldet på plads.

Og jeg elsker at give dette videre til mine yogadeltagere. At skabe rummet for yoga og guide dem ind i åndedrættet og fysiske øvelser. Der opstår noget særligt i det rum, hvor vi trækker vejret sammen, arbejder med nervesystemet, kroppen og sindet og mærker hver for sig.

Det er mit inderligste ønske at mine deltagere oplever fordybelse, nærhed og føler sig på rette vej; til et dybere åndedræt, en god fornemmelse af at være og et mere kærligt selvbillede.

Hver yoga- eller meditationstime byder på overraskelser og indbyder til at justere og mærke hvad synergien kalder på; for vi har betydning for hinanden når vi mødes. Som underviser tuner jeg mig ind på de mennesker jeg er sammen med, jeg bliver inspireret og beriget af jer der kommer, I har stor betydning for den yogatime vi har. Det er noget af det der gør, at det lykkes og føles så værdifuldt.

Liv

Uddannelse

Referencer

“Jeg glæder mig altid til mandag, for så skal jeg til Blid Hatha Yoga hos Liv. 

Din rolige og tillidsvækkende måde at undervise på gør at jeg nyder hvert øjeblik. 

Du har hjulpet mig til at få øjnene op for, hvad yogaen kan bidrage med for både krop og sjæl. Efter hver yogatime føler jeg glæde og og velvære i hele kroppen- og glæder mig til det igen bliver mandag.”

Kh Vivian

 

“Timerne med Livs Yoga er en skøn og dejlig oase med rum til at være sig selv med fokus på nærvær og accept. Livs tilgang til undervisningen er rolig, kompetent og anerkendende. En sand fornøjelse.”

Kh Birgitte

 

“Jeg glæder mig hver onsdag til Livs yoga. Til at komme fra mit hoved og ned i min krop. Jeg føler mig både styrket og afslappet efter. Du er god til at variere yoga øvelser i kombi med meditation. Selv finder jeg det fantastisk at få lov at blive i stillingerne længere tid, som du giver god mulighed for.

Du udstråler stor ro og med en meget behagelig stemme guider du trygt igennem yoga. Du gør noget godt for min ro og balance. “

Namaste Sine

“Livs yoga er en skøn blanding af styrke, udholdenhed og meditation. Jeg nyder den variation, fordi det hjælper mig med at holde fokus på mig selv og min vejrtræning.

Liv fører os sikkert og målbevidst igennem øvelser for hele kroppen, der giver styrke på absolut nænsom måde. Liv er dejlig rolig og sikker på det hun gør! Skøn oase af velværd midt i min uge. “

Signe

“Jeg deltager med glæde i yogaundervisningen på dit ugentlige halvandentimes onsdagshold. Som udøver er det vigtigt for mig at komme til undervisning i gode rolige rammer og gerne på et mindre hold. Det er rart, at du hver gang overordnet fortæller om programmets struktur, inden vi går igang.

Jeg sætter stor pris på din venlighed og informative rolige fremtoning. At du som yogaunderviser har et stort overblik over øvelser kombineret med bevidsthed om vejrtrækning sat i et program der styrker, afbalancerer, udstrækker, afspænder og tilgodeser hele kroppen. 


Det giver en god oplevelse, at du fra gang til gang sammensætter velkendte øvelser i et roligt flow, varierer og tilfører nye spændende øvelser. 
Jeg er tryg ved både din visuelle og mundtlige saglige formidling – dit overblik, der gør, at du undervejs kan korrigere eller småjustere øvelserne i forhold til sværhedsgrad – individuelle behov eller evt. udfordringer hos os hver især.
Efter hver gang mærker jeg øget velvære, større mental ro, kropslig bevidsthed og styrkelse af bevægelighed og smidighed.” 

Venligst Sissel

Artikler

Liv Tronhjem – Livs Yoga – 31700260 – livtronhjem@live.dk