fbpx

Yoga, skaldyrstapas og bobler 

Ekstravagance

Har du også lyst til en aften helt ud over det sædvanlige med yoga, skaldyrstapas og bobler..
En aften i lyseste måned fejrer vi midsommeren, lyset og livet sammen. Vi indbyder til sommerluksus og skaber måske med denne aften en ny tradition? Der er ingen tvivl om, at vi synes denne aften, er noget vi har manglet og derfor glæder os til at virkeliggøre, nemlig en fredag aften i juni med yoga, skaldyr og bobler..
 
Juni er alt fra torden, slagregn, soltimer og de sarte lyse farver man forsøger at gemme i sindet til mørkere tider. Og det virker mere end oplagt at omfavne det hele og nyde de lyse timer sammen.
 

Empower your life

Vi mødes kl 16.00 til Kundalini Yoga med overskriften “Empower your self”, to timer med kraftfuld, forløsende og energigivende yoga. Yogaen denne aften er Kundalini Yoga og har du endnu ikke stiftet bekendskab med denne yogastilart, kan du glæde dig og trygt hoppe ind og være med, for du træder ind i yogaen og øvelserne fra netop dit udgangspunkt, bliver guidet grundigt og vil altid have mulighed for at finde din vej; sådan er det til yoga.

Under overskriften “Empower your life” laver vi dynamiske øvelser og giver slip på frygt, vrede og gammel bagage vi ikke længere har brug for. Det føles og virker forløsende og skaber muligheder og plads i kroppen og sindet til at vi kan mærke vores egen kraft og integritet.
 
Skaldyr
Louise Caspersen, “Lullos mad og kager” fremtryller et festmåltid til os så både sanser og maver bliver mætte og glade. Som altid har hun tilberedt retterne fra bunden med sans for både smag og æstetik.
 

Skaldyrstapas

Mexikansk ceviche
Blæksprutterilette med spicy chilicreme, frisk mynte og knuste brødcroutoner med et stænk af citrus
Syltede tigerrejer, honning, chili og ristet kokos- serveres på let nudelsalat
Kammuslinger- marineret i pesto

Friskbagt brød

Cava og Botanicals, bobler uden alkohol

Helt praktisk

Pris: 795 kr
 
Tid: Fredag den 10.juni 16.00-20.00 2022
 
Sted: Mindfull Moving Huset, Kattesundet 2, 2. th., 5700 Svendborg
 
Tilmelding: livtronhjem@live.dk
 
Betaling: Mobilepay 263625

Der er et begrænset antal pladser til dette arrangement

Lyse sommerhilsner Louise og Liv

Liv Tronhjem – Livs Yoga – 31700260 – livtronhjem@live.dk