fbpx

Midsommeryoga, skaldyr og bobler

juni2

En aften helt ud over det sædvanlige med yoga, skaldyrstapas og bobler…

En aften i lyseste måned fejrer vi midsommeren, lyset og livet sammen.
 
Vi indbyder til sommerluksus, det er allerede en ny tradition. Sidste sommer var første gang og en helt fantastisk aften; derfor  glæder vi os til at gøre det igen-  en fredag aften i juni med yoga, skaldyr og bobler..
 
Juni er alt fra torden, slagregn, soltimer og de sarte lyse farver man forsøger at gemme i sindet til mørkere tider. Og det virker mere end oplagt at omfavne det hele og nyde de lyse timer sammen.
 
Vi mødes kl 16.00 til Kundalini Yoga, to timer med kraftfuld, forløsende og energigivende yoga.
 
Bagefter nyder vi kanapéer med skaldyr og fisk med bobler til, naturligvis både med og uden alkohol.
 

Yoga

Yogaen denne aften er Kundalini Yoga og har du endnu ikke stiftet bekendskab med denne form for yoga, kan du glæde dig og trygt hoppe ind og være med, for du træder ind i yogaen og øvelserne fra netop dit udgangspunkt, bliver guidet grundigt og vil altid have mulighed for at finde din vej; sådan er det til yoga.

Maden

Louise Caspersen, “Lullos mad og kager” fremtryller et festmåltid til os så både sanser og maver bliver mætte og glade. Som altid har hun tilberedt retterne fra bunden med sans for smag og æstetik.

Fællesskabet

Der opstår en særlig energi i “yogarummet'”; selvom vi har har hvert vores space, bevæger vi os sammen, trækker vejret sammen, alt imens vi hver især oplever, hvordan øvelserne mærkes. 

Efter yogaen dækker vi “bord” med dug, lys og blomster på gulvet i yogarummet og samles i en kreds omkring bordet med yogamåtter og det du har brug for for at kunne sidde godt.

Mens vi nyder maden og de kølige bobler taler vi sammen om sommer, lys og andet, der føles betydningsfuldt. Også under spisningen sætter vi rammerne for rummet, og du kan sagtens komme alene denne aften, og selvfølgelig også med en, du kender på forhånd.

Kærlig hilsen Louise og Liv

Helt praktisk
Tid: Fredag den 30.juni 16.00-20.00 2023
Sted: Klosterstræde 2 b, 3.sal, 5700 Svendborg
Tilmelding:
Evt spørgsmål: livtronhjem@live.dk
Pris: 670 kr 

OBS: Der er kun et begrænset antal pladser denne gang.

Tilmeldingen er bindende, skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads videre til en ven.

Mange hilsner Louise og Liv

Liv Tronhjem – Livs Yoga – 31700260 – livtronhjem@live.dk.