fbpx

Yoga og mad

Har du en virksomhed? 

Og har I gode planer om en fælles oplevelse, om at samles og bruge tid sammen, hvor I lægger arbejdet til side for en stund, træder ind i et helt andet rum? 

Gennem det sidste år har jeg samarbejdet med Louise Caspersen med cateringfirmaet Lullo´s mad og kager; vores fælles arrangementer har det til fælles, at de alle starter i kroppen med bevægelse, yoga og vejrtrækning.

Vi skaber rum til glæde og nydelse i fællesskab med opmærksomhed og god fornemmelse  i kroppen, og vi slutter med spiselige lækkerier, der fryder både øjet og ganen. 

Yoga & Mad kunne være et anderledes indhold på en temadag eller personaledag, eksempelvis som optakt eller afrunding på jeres program.
 

Eksempler på muligheder for dig og din virksomhed

Yoga & Brunch
Vi har haft lørdage med Yoga & Brunch, hvor vi først har lavet let og energigivende yoga og bagefter nydt brunchlækkerier, god kaffe og te, juice og bobler med og uden alkohol.
 
Stillevandring ved vandet.
Vi har fejret onsdage alle årstider med stillevandringer i naturen ved vandet med mindfulness, yoga under åben himmel, en dukkert og afslutningsvis nydt sødt eller sandwiches med en varmende eller kølende drik.
 
Lidt ekstravagance
I juni måned sidste år fejrede vi lyset og sommeren i godt selskab med vores deltagere med yoga, skaldyrstapas og bobler; en helt særlig aften med smil og stjernedrys. 
 
Yoga
Yoga og vejrtrækning i sig selv, er naturligvis også en mulighed; bevægelse og en god fornemmelse i kroppen og en bedre vejrtrækning- som en enkelt oplevelse eller gentagende yogatimer.
 
Er i en mindre flok, er I også velkomne på vores kommende events, men skriv eller ring til os for at høre nærmere og fortæl os, hvad I kunne tænke jer, så vi kan skræddersy netop det i ønsker.

Liv Tronhjem – Livs Yoga – 31700260 – livtronhjem@live.dk