fbpx

Hjælp din fordøjelse

To timer i vigtigt selskab med din fordøjelse.

Torsdag den 29.december 16.00-18.00

Denne udvidede yogatime kommer til at bestå af fysiske øvelser og vejrtrækning, der hjælper din fordøjelse til at fungere godt. Timen vil indeholde mange twists, dynamiske øvelser og kraft på vejrtrækningen.  

Om det kan betale sig midt i det hele, to dage til nytår og ovenpå dage med konfekt og andre julelækkerier? 

Absolut; det kan ALTID betale sig at hjælpe fordøjelsen på vej, den er helt central for, hvordan resten af dig og dit system har det. 

 

 

Vi skaber plads og renser ud

På det fysiske plan skaber vi plads til organerne, flow i fordøjelsen, vi masserer tarmene og hjælper leveren til bedre at kunne rense, så kroppen kan skille sig af med affaldsstoffer. Du ved det nok, men det har ikke alene en stor betydning for din tarmfunktion og følelse af velvære; en mave der har det godt, påvirker hjernen direkte og har betydning for dit psykiske velbefindende også.

Det er helt oplagt, vi renser også ud mentalt i denne yogatime, vi giver slip på frustrationer og letter sindet for noget af det, vi har båret rundt på- alt sammen gennem fysiske øvelser og med hjælp fra åndedrættet.

Vi slutter yogatimen med en kropsscanning, hvor du hviler pakket godt ind i et tæppe og med en øjenpude på øjnene, og lader kroppen være i ro med øvelserne, vi har lavet.

Efter kropsscanning og savasana, vil der være mulighed for at drikke en kop te med mynte, der er god for fordøjelsen og fyldt med antioxidanter.  

Tid: Den 29.december 16.00-18.00

Sted: Svendborg Osteopati og Sportsklinik, Klosterstræde 2b, 3.sal, 5700 Svendborg

Pris: 200 kr  

Betaling via Mobilepay 263625

Tilmelding: livtronhjem@live.dk

PS: Vi har alt yogaudstyr til rådighed, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dit eget.

PPS: Det er en lille og overskuelig yogatime med plads til kun 10 deltagere.

Liv Tronhjem – Livs Yoga – 31700260 – livtronhjem@live.dk